Hent vores eBog.
Helt gratis.

Få inspirerende historier fra nogle af Danmarks skarpeste erhvervsledere og hør hvordan de voksede og tog virksomheden til det næste niveau

Om denne bog

I denne bog kan du høre nogen af Danmarks skarpeste erhvervsdrivende fortælle om rejsen med deres livsprojekt. Hvordan de er gået fra en hobby til at være en rigtig virksomhed og tjene millioner på deres drøm.

Bogen indeholder blandt andet historier fra MobilePay, SOUNDBOKS, Huscompaginet og Christian Arnsted som du måske kender fra Løvens Hule på DR. Hør dem fortælle med egne ord hvordan de har måtte kæmpe for deres virksomhed i både medgang og modgang.

Så tag med på rejsen og bliv inspireret uanset om du er sælger, studiemedarbejder eller CEO. Det er fantastiske historier om venskaber, blod, sved og tåre.

Hør historien med
deres egne ord

Tag med på rejsen om drømmen og millionerne direkte fra nogle af Danmarks største erhvervsprofiler. Lær af deres erfaringer. Bliv inspireret eller bare nyd deres gode historier. Uanset hvem du er, så vil du få noget ud af at læse deres inspirerende fortællinger.

Kasper Ulrich

Shaping New Tomorrow

Michael Mortensen

CASA A/S & Huscompaniet

Jesper Theil Thomsen

SOUNDBOKS

Casper Blom

Serieiværksætter

Jon Andersen

STATE Energy

Christian Mygh

REC Watches

Werner Valeur (Toke Kruse)

Billy Regnskab

Rasmus Korsgaard

MobilePay

Christian Arnsted

Blazer Capital

Hent vores eBog. Gratis!

Få alle de inspirerende historier fra nogle af Danmarks skarpeste erhvervsledere, og hør hvordan de løftede virksomheden til det næste niveau

Hent vores gratis eBog

Hent vores gratis eBog