Jesper Feddersen

Arbejdscomputer regler – hvad må du og hvad må du ikke?

Privat brug af arbejdscomputer går ikke i strid diverse arbejdscomputer regler. Hvad der er vigtigt for medarbejderen er dog at holde private og arbejdsdokumenter adskilt, da en overførsel af arbejdsdokumenter til privat computer kan medføre fyring og i værste tilfælde bortvisning, da det ikke er lovligt for en medarbejder at erhverve sig ’forretningshemmeligheder’ til privat – selv hvis overførslen sker ved et uheld. Derfor er et godt råd at holde det private og arbejdsrelateret klart adskilt, så der ikke opstår uheldige situationer.

Læs artiklen

Jesper Feddersen

Leasing Odense – Et nyt koncept

Ved at lease dit it-udstyr kan du altid have det nyeste udstyr ved hånden. Det er gratis at oprette sig, du har mulighed for at skifte ud hver 6. måned, og skulle du forelske dig i produktet så har du mulighed for at købe bagefter. Skulle forelskelsen ikke være der, så har du ikke tabt ligeså mange penge, som hvis du havde købt. Modsat et køb, hvor du ligger en relativ stor sum penge, får et produkt og sjældent kan levere tilbage hvis produktet har været i brug. Skulle forelskelsen til det købte produkt ikke være der – så står du stadig med produktet, og har brugt penge på noget der ikke virkede.

Læs artiklen

Martin Grue

Kan du betjene din telefon.. Kun med fagter? imens den svæver?

Den nye Google Pixel 4 kommer flydende på et hav af nyt hardware og nye features! Det nyeste skud på stammen fra Google er at implementerer, deres Soli radar-based motion sensing chip, i Pixel 4. Med denne teknologi vil det være muligt, med blot ét enkelt vink med hånden f.eks. at springe sange over, slå lyden fra og snooze sine alarme. Google melder ud at dette er kun begyndelsen! Eftersom Pixel 4 er den første af sin slags med denne teknologi i, i fremtiden kan vi forvente at se flere af disse features fra Google! Nogle rygter lyder på at der vil være en svæve funktion, en Google Float, men lad os nu se. Kun fantasien sætter grænser efterhånden!

Læs artiklen

Martin Grue

Dette hashtag burde være ét af de mest populære, men er det langt fra

Vi skal være bedre til at tænke på ressourcerne, som ligger bag de apparater vi har tendens til at smide ud. Når produkterne går i stykker står forbrugerne i en situation, hvor de skal beslutte sig for om det kan betale sig, at reparere deres gamle produkt, for at få en længere levetid på det eller om de skal købe noget nyt. Her kan det beløb som reparationen koster, være en stor del af, hvad et nyt produkt ville koste på grund af den samtidigt faldende markedspris på produktet. En original skærm til den kendte IPhone Xs kan koste op til 3.299,- . En tilsvarende telefon koster omkring 8.489,- , det vil sige at, for at få sin skærm repareret koster som udgangspunkt 38.86 procent af en ny telefon.

Læs artiklen