Alt jeres udstyr. Samlet. Et sted

Med FlexBuy kontrolcenter kan du holde styr på virksomhedens udstyr. Du kan oprette medarbejdere og tildele dem udstyr. Oprette dine egne leverandører og produkter. Få et samlet overblik over virksomhedens aktiver. Alt sammen, helt gratis

Opret en konto. Gratis
Få en gratis demonstration

Tildel medarbejderne udstyr

Opret jeres udstyr og medarbejdere i FlexBuy kontrolcenter og tildel dem det udstyr de har til rådighed. Så har du altid styr på hvem der har ansvaret for virksomhedens udstyr.

Opret jeres egne aktiver

Aktiver behøver ikke være købt ved FlexBuy for at blive en del af kontrolcenteret. Opret en leverandør og tilføj aktiver. I kan søge i pre-definerede varer eller oprette jeres egne unikke aktiver.

Hold styr på garantien

Gem vigtige dokumenter som følger med produktet. Upload dem i kontrolcenteret og have altid garantibeviset ved hånden til når du får brug for det.

Personlig medarbejder profil

Når du har tildelt udstyret til de rigtige medarbejdere kan medarbejderen fra deres personlige kontrolcenter selv se hvilket udstyr de har ansvaret for.

Opret en konto.
Helt gratis!

Opret en FlexBuy konto og få gratis adgang til kontrolcenteret. Skab overblik over jeres aktiver og jeres månedlige omkostninger. Det har aldrig været nemmere at holder styr på alle virksomhedens aktiver.

Opret en konto. Gratis

Hent vores eBog. Gratis!

Få alle de inspirerende historier fra nogle af Danmarks skarpeste erhvervsledere, og hør hvordan de løftede virksomheden til det næste niveau

Hent vores gratis eBog

Hent vores gratis eBog