Leasing Odense – Et nyt koncept

Udgivelse 2019-09-13

Skrevet af Jesper Feddersen

Content Manager

I Odense centrum, lige overfor Albani-bryggeriet og Retten i Odense ligger en rød murstensbygning. Denne bygning har før i tiden dannet rammer for et af Odenses første hospitaler, men som tiderne er skiftet, er denne bygning nu omdannet til lejligheder og erhvervslokaler. I en af disse erhvervslokaler er virksomheden Flexbuy at finde, og Flexbuy giver ny lyd til ordene ’Leasing Odense’. Hvis du googler ’Leasing Odense’ er leasing af biler det som din søgning viser, hvilket kommer sig af at leasing før i tiden, primært har handlet om biler. Men hvorfor altid biler? Hvorfor ikke lease dit it-udstyr også? Flexbuy giver kontrast til din googlesøgning og leasingkonceptet, og åbner op for leasing af andet end biler. Med et nyt leasingkoncept giver Flexbuy dig nemlig mulighed for at have det nyeste it-udstyr ved hånden, uden at ødelægge din økonomi. Men det med alligevel leaser din virksomheds ikke sit it-udstyr, eller arbejdstelefoner. Hvorfor ikke? At lease kan både spare dig penge og være bæredygtigt på samme tid.

Det økonomiske valg

Ved at lease dit it-udstyr kan du altid have det nyeste udstyr ved hånden. Det er gratis at oprette sig, du har mulighed for at skifte ud hver 6. måned, og skulle du forelske dig i produktet så har du mulighed for at købe bagefter. Skulle forelskelsen ikke være der, så har du ikke tabt ligeså mange penge, som hvis du havde købt. Modsat et køb, hvor du ligger en relativ stor sum penge, får et produkt og sjældent kan levere tilbage hvis produktet har været i brug. Skulle forelskelsen til det købte produkt ikke være der – så står du stadig med produktet, og har brugt penge på noget der ikke virkede.

Det bæredygtige valg

Ikke nok med at det kan betale sig at lease dit it-udstyr, så er en leasingaftale også bæredygtig. Hvert år bliver elektronik genanvendt forkert. Faktisk snakker man om mere end 81.000 tons, hvilket er et tal der forsat er stigende. Hos Flexbuy genanvender vi den elektronik vi får tilbage, ved at sende det videre til Demovare, som sletter dine data og sender produktet tilbage i omløb.

Leasing Odense – og resten af Danmark

Skulle du søge andet end "Leasing Odense", og du eller din virksomhed har hovedsæde andre steder end Odense - så fortvivl ej. Selvom Flexbuy har sit sæde i Odense, så giver Flexbuy du og din virksomhed mulighed for at Lease produkterne fra alle steder i Danmark.