Vi skaber en fleksibel hverdag for vores kunder

Frihed og effektivitet skal ikke kun være for store virksomheder

At tiltrække de rigtige medarbejdere og sikre høj effektivitet i sin virksomhed har aldrig været vigtigere.

FlexBuy leverer en gennemsigtig leasingaftale med service og kort bindingsperiode, som kan bruges af både store og små virksomheder. Så behøver I ikke gå på kompromis med udstyr til jeres medarbejdere, og jeres kapital kan I bruge på at vokse virksomheden.

Sådan har vi skabt Danmarks smarteste leasingaftale

Tilbage i 2015 skabte vi virksomheden Demovare. Her startede vi med at sælge returvarer fra Bilka og Elgiganten. Vi lærte en masse om restværdi efter et produkt havde været brugt. Den viden har vi brugt til at skabe FlexBuy.

Udstyr som kommer tilbage fra leasing bliver sendt videre til vores søstervirksomhed Demovare. Her bliver alle tidligere data fjernet, udstyret nulstillet og istandsat inden det bliver solgt til nogen andre, som kan få glæde af det. På den måde kan vi tilbyde en lav leasingydelse og samtidigt passe på miljøet. Smart, ikke?

Besøg Demovare

Vi er her for, at gøre det nemmere for jer

Leasingaftaler behøver ikke at være indviklede. For os hos FlexBuy er det vigtigt at skabe gennemsigtige aftaler, som er til at forholde sig til. Vi vil gøre op med skjulte gebyrer og ubehagelige overraskelser, og i stedet levere gode produkter og service på aftaler, vi kan stå inde for.

Det skal være en god aftale for begge parter.

Andreas Henning

Partner & CEO

Kasper Jensen

Sales Executive

Jesper Feddersen

Content Creation manager

Kenneth Jørgensen

Hardware & Support

Simon Bigum

Regnskab

Claus Wædeled

Partner & bestyrelse

Hent vores eBog. Gratis!

Få alle de inspirerende historier fra nogle af Danmarks skarpeste erhvervsledere, og hør hvordan de løftede virksomheden til det næste niveau

Hent vores gratis eBog

Hent vores gratis eBog