Velkommen til FlexBuy

Vi skaber en fleksible hverdag for vores kunder

Om FlexBuy

Hvad nu hvis effektivitet og driftsikkerhed ikke kun var for store virksomheder?

At tiltrække de rigtige medarbejdere og sikre høj effektivitet i sin virksomhed har aldrig været vigtigere. Men hvordan sikre man dette uden, at det begrænser væksten af virksomheden? Et spørgsmål mange små og mellemstore virksomheder stiller sig selv.

FlexBuy er løsningen på dette spørgsmål. Igennem en gennemsigtig leasingaftale, med kort bindingsperiode og service i hele leasingperioden kan vi frigøre jeres kapital uden, at I skal gå på kompromis med udstyr til jeres medarbejdere.

FlexBuy skaber fleksibilitet, sikkerhed og høj effektivitet for danske virksomheder.

Sådan giver vi jer danmarks
smarteste leasingløsning

 • 01 Recycle

  Vi kan bruge jeres gamle udstyr

  Alt udstyr som kommer tilbage fra leasing bliver sendt videre til vores søstervirksomhed, Demovare. Her bliver det nulstillet og istandsat inden det bliver solgt til nogen andre som kan få glæde af det

 • 02 Optimering

  Vi optimerer jeres leasingaftale

  Vores mange års erfaring med elektronik gør at vi kan udregne gensalgsværdien af jeres brugte udstyr længe inden det kommer tilbage fra leasing. Den værdi kan vi inkludere i jeres leasingaftale, så I kan få en billigere og mere fleksible løsning

 • 03 Service

  Vi skaber effektivitet

  Under hele jeres leasingaftale er der service på jeres udstyr så I kan fokusere på jeres forretning. Og når det bliver tid til at skifte jeres produkter ud, så hjælper vi jer med, at flytte alle jeres data til de nye enheder

Kunde hos FlexBuy

Vi er her for, at gøre det nemmere for jer

Leasingaftaler behøver ikke at være indviklede. For os hos FlexBuy er det vigtigt at skabe gennemsigtige aftaler, som er til at forholde sig til. Vi vil gøre op med skjulte gebyrer og ubehagelige overraskelser, og i stedet levere gode produkter og service på aftaler, vi kan stå inde for.

Det skal være en god aftale for begge parter.

En arbejdsplads med teknologien i højsæde

Vi holder os hele tiden opdateret på de nyeste trends og udstyr, så vi kan sørge for, at I altid har den optimale løsning for jeres virksomhed. Så kan I fokusere på vækst i jeres virksomhed og lade os om at holde styr på hvad der yt og nyt.

Autoriseret service

Vores medarbejdere bliver udannet og får kursus i de mange forskellige produkter vi tilbyder. På den måde kan vi hjælpe jer hurtigst muligt, så I kan komme tilbage til jeres arbejde. Sker det at vi ikke kan løse problemet stedet, så sørger vi for låneudstyr i mens i venter på en løsning.