Sådan blev House of Code en af de bedste

House of Code er i dag et Danmarks største App udvekslingsbureauer, men rejsen der til har ikke været uden udfordringer.

Skrevet af Andreas Henning

Udgivet 02.12.2019

House of Code, der startede som en iværksættervirksomhed i 2014, er i dag en veletableret IT-virksomhed med hovedkontor i Odense. House of Code rådgiver om- og udvikler apps til større virksomheder hvor deres kundeliste i dag, blandet andet indeholder kunder som Aarhus Universitet, Kræftens bekæmpelse og Stofa.

At drive og vækste en virksomhed som House of Code, der har store ambitioner og som arbejder med nogle af landets største institutioner, organisationer og virksomheder. Det kræver, at man træffer de rigtige valg når man står overfor dem.

I8hLdsxjQRA

Skal effektivitet hentes i banken?

Et spørgsmål Jonathan og hans partnere måtte stille sig selv var; hvordan udnytter man bedst muligt sin likviditet, samtidigt med at skabe en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker de dygtigste medarbejdere? To ting som er essentielle for at skabe en succesfuld vækst virksomhed.

Hvis House of Code havde gået direkte i banken var deres drømme uden tvivl blevet realiseret med et banklån som kunne kickstarte deres væksteventyr. Det ville dog hurtigt blive en kort og dyr fornøjelse. For de mange penge de kunne have lånt i banken til, at vokse virksomheden ville hurtigt blive bundet op i dyrt udstyr til medarbejdere. Og hvad hvis medarbejderne stoppede igen? Eller hvis udstyret gik i stykker? Så ville kapitalen stadig være bundet i udstyret selv om det ikke længere blev brugt.

Jonathan og hans partnere var dog stadig nødt til at investere i det rigtige udstyr til deres medarbejdere, ellers ville man tabe penge på ineffektivitet blandt medarbejderne. En ineffektivitet som kunne blive meget dyr for House of Code, da man potentielt ville tabe flere penge på medarbejders ineffektivitet end hvad man ville ved at binde kapital i det rigtige udstyr. Hvad endnu værre var dog, at deres brand kunne skades, hvis man ikke kunne levere det kvalitetsprodukt som kunderne forventede.

Hvad der var hurtigt i går, er langsomt i dag

Så hvordan har House of Code formået at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor der er plads til større projekter og et varierende medarbejderantal, samtidigt med at have likviditeten til at vækste?

FlexBuy har, modsat House of Codes tidligere leverandør, kunnet levere en mere fleksibel leasingløsning. Tidligere har House of Code været bundet op af lange bindingsperioder på deres udstyr til medarbejderne.

Med FlexBuy oplever House of Code nu muligheder og fordelene ved at kunne skifte deres IT-udstyr når det passer dem. Dette skaber en fleksibilitet som Jonathan og resten af House of Code nyder stor glæde af, da House of Code medarbejdere nu altid har det rigtige udstyr til rådighed for aldrig skal overtage nedslidt udstyr fra tidligere medarbejdere.

Fleksibiliteten mærkes især, når man som House of Code op- og nedskalerer sit medarbejderantal efter deres projektet. En ansættelse betyder ikke længere større investering i dyrt IT-udstyr, men derimod en ny leasingaftale.

Skulle denne medarbejder ikke være egnet for House of Code, eller skulle personen vælge at stoppe, så kan House of Code levere produktet tilbage til FlexBuy, og så har de kun betalt for den periode de har brugt produktet.

Med en fast månedlig ydelse som er så fleksibelt som den er hos FlexBuy, er det nemt for House of Code at planlægge og budgettere deres projekter da de præcist ved hvor meget det kommer til at koste og ansætte de medarbejdere for der er brug for.

Med en leasingaftale hos FlexBuy kan House of Code fokusere på det de er bedst til. Rådgive om og udvikle apps. FlexBuy sørger for at de altid har det rigtige udstyr til rådighed når de skal bruge det og er der problemer med det, så sørger FlexBuy for at det virker igen. Når Jonathan og alle hans dygtige kollegaer har brug for noget nyt, så sørger FlexBuy for at alle deres data bliver overført til det nye udstyr og det gamle bliver genanvendt korrekt.

Skal din virksomhed have samme oplevelse som House of Code?

Hos FlexBuy følger vi den spændende udvikling, og er utrolig stolte af samarbejdet med House of Code. Vi er glade for at have leveret en IT-løsning, der passer lige de til det behov House of Code har brug, og vi er glade for at kunne hjælpe med at frigøre likviditet, og gøre livet lidt lettere for House of Code så de kan vækste endnu mere