Tænk klogt, spar penge, har du overvejet at lease dit næste IT-udstyr?

Udgivelse 2019-09-13

Skrevet af Jesper Feddersen

Content Manager

For de fleste virksomheder, små som store, er teknologien blevet nærmest uundværlig. Om det er arbejdstelefonen eller arbejdscomputeren, så er én ting sikkert – Det skal virke, hver gang! Derfor har It-udstyr fået en stor betydning for virksomhedens drift, men samtidigt også for virksomhedens økonomi. Derfor er det vigtigt for virksomheden at træffe det rette valg, når det handler om at erhverve nyt it-udstyr til virksomheden.

Den gamle skole

Hvis du skal eje noget, så skal du købe. Sådan har normalen været siden tidernes morgen. Derfor har mange virksomheder lagt store summer på bordet, og betalt up front, for at købe inventar, it-udstyr og andet materiale. Denne måde at erhverve udstyr har økonomisk betydning for virksomheder, da virksomheder ofte bliver bundet op på dyre biler eller it-udstyr, som skal udskiftes efter få år.

Leasing er det nye sort

Leasing er ikke et nyt koncept. Din virksomhed leaser måske allerede din bil, men leaser du dit it-udstyr? Mange kender ikke fordele ved leasing af elektronik og it-udstyr, hvilket ofte er en dyr affære for virksomheden. Ved at lease it-udstyr til virksomheder, slipper din virksomhed for at betale et stort beløb på én gang, men i stedet betaler man små beløb over flere måneder. Når din virksomhed får brug for noget bedre it-udstyr, eller skulle din virksomhed have en medarbejder der stopper, så har din virksomhed mulighed for at levere it-udstyret tilbage, og stoppe betalingen af dette produkt – fremfor hvis din virksomhed havde købt produktet, så ville din virksomhed stå tilbage med it-udstyret der bare ville samle støv.

Følg med konkurrencen og opdater dit udstyr

Hvis du ønsker ikke at halte efter dine konkurrenter, så er det nødvendigt for din virksomhed at have opdateret dit it-udstyr. Hvis din virksomheds konkurrenter sidder med det nyt og hurtigt teknologi, og din virksomheds medarbejdere sidder med lidt ældre teknologi, så halter din virksomhed allerede efter. Ved at vælge den leasingløsningen, så har din virksomhed altid at det nyeste udstyr og nyeste programmer klar til at overhale konkurrenterne. Ved at lease it-udstyr til virksomheden, giver din virksomhed sig selv mulighed for at opgradere eller udskifte sit it-udstyr efter få måneder. Noget som din virksomheds konkurrenter der har købt alt deres it-udstyr på en gang, nok ikke har mulighed for. Flere gode ting ved leasing? Når du leaser modtager din virksomhed altid dugfriske nye produkter, hvilket sikrer dig at it-udstyret i din virksomhed altid virker, som gør at dine medarbejdere ikke støder på tekniske problemer og ender med en sort skærm og ikke kan arbejde. Når din leasing-periode er slut og du derefter forelske dig i produktet? Så kan du nemt købe it-udstyret fri fra leasing-aftalen, og du bliver hermed ejer.

Så hvad venter du på? Tænk klogt og lease dit it-udstyr.