Vi skaber en
fleksibel hverdag

At tiltrække de rigtige medarbejdere og sikre høj effektivitet i sin virksomhed har aldrig været vigtigere. Hos FlexBuy får du gennemsigtige og fleksible aftaler, så I ikke skal gå på kompromis med udstyr til jeres medarbejdere.

Sådan har vi skabt Danmarks mest fleksible løsning

Tilbage i 2015 skabte vi virksomheden Demovare. Her startede vi med at sælge returvarer fra Bilka og Elgiganten. Vi lærte en masse om restværdi efter et produkt havde været brugt. Den viden har vi brugt til at skabe FlexBuy

Udstyr, som kommer tilbage fra leasing og bruttolønsordning bliver sendt videre Demovare. Her bliver alle tidligere data fjernet, udstyret nulstillet og istandsat inden det bliver solgt til nogen andre, som kan få glæde af det. På den måde kan vi tilbyde en fleksible leasingydelse og samtidigt passe på miljøet.

Besøg Demovare
insights

Udstyrets
restværdi beregnes

Baseret på typen af produktet beregner vi en forventet gensalgsværdi af produktet baseret på hvornår det kan komme tilbage. Den gensalgsværdi indregner vi i jeres løsning for at I får den bedste pris.

password

Udstyret
bliver kontrolleret

Når udstyret kommer tilbage sørger vi for at alle tidligere data fjernet, udstyret nulstillet og istandsat. Vi passer godt på din virksomhedsoplysninger og sørger for at ingen andre får adgang til dem.

autorenew

Udstyret
bliver genbrugt

Når udstyret er nulstillet og alle data er fjernet sælger vi udstyret på Demovare. På den måde bliver udstyret genbrugt og vi hjælper med at passe godt på miljøet.

Mød os bag skærmen

Det rigtige udstyr til medarbejderne behøver ikke at være indviklede. For alle os hos FlexBuy er det vigtigt at skabe gennemsigtige aftaler, som er til at forholde sig til. Vi vil gøre op med skjulte gebyrer og ubehagelige overraskelser, og i stedet levere gode produkter og service på aftaler, vi kan stå inde for.

Det skal være en god aftale for begge parter.

Andreas

CEO

Kasper

Salgschef

Emil

Webshopmanager

Katrine

Tekstforfatter

Anja

Salgsansvarlig

Claus

Bestyrelse