Forbind jeres medarbejder
og udstyr

Kontrolpanelet forbinder medarbejderne med virksomhedens udstyr. Igennem kontrolpanelet kan I holde styr på service, alder og hvilken medarbejder, som bruger udstyret. Selv hvis udstyret ikke er fra FlexBuy kan I stadig tilføje det til kontrolpanelet.

Få et samlet overblik over jeres udstyr

Igennem jeres personlige kontrolpanel kan I administrere virksomhedens udstyr. I får et samlet overblik over alle virksomhedens værdier og I kan holde styr på hvilke medarbejdere, som har hvilket udstyr.

Virksomhedens kontrolpanel

chevron_right

Tilføj nye medabrejdere

chevron_right

Opret personlige medarbejderprofiler

chevron_right

Flyt udstyr mellem medarbejdere

chevron_right

Overblik over virksomhedens aktiver

Medarbejderens kontrolpanel

chevron_right

Vælg deres eget udstyr

chevron_right

Opret service på udstyr

chevron_right

Overblik over aktivt udstyr

chevron_right

Vælg låneenhed under service

Tilføj jeres egne aktiver

Selv om jeres udstyr ikke er købt hos FlexBuy kan I stadig bruge vores kontrolcenter til at holde styr på alle jeres aktiver. I fortæller bare systemet hvilket udstyr I gerne vil tilføje og hvor meget af det I har.

category

Opret aktiverne

I kan oprette meget mere end bare computer, telefoner og tablets. Tilføj alt fra biler til sko, som medarbejderne kan få tildelt ansvaret for.

description

Hold styr på garanti

Tilføj købsfaktura og leverandør til jeres aktiver, så har I altid styr på garantien, hvis der skulle blive brug for den.

insights

Overblik over aktiver

Få et samlet overblik over alle jeres aktiver. Se den samlet værdi og se de månedlige omkostninger på alle jeres abonnement løsninger.