Bruttolønsordning
for små og store virksomheder

Med Flexbuys bruttolønsordning kan I nemt og helt uden omkostninger skabe en mere attraktiv arbejdsplads for nye og eksisterende medarbejdere

Det er nemt at have bruttolønsordning

Vi har fjernet alt bøvlet ved en bruttolønsordning. Det er blevet nemt og gennemskueligt for både medarbejderne og virksomheden at have en fleksible løsning, som skaber glæde for alle. Helt uden det bliver ekstra omkostning for virksomheden.

Hvad er en bruttolønsordning ?
file_copy

Ingen administation

Medarbejderne kan fra deres eget personlige kontrolpanel vælge deres bruttolønsordning. Vi hjælper med de spørgsmål som medarbejderen måtte have. Når først systemet er sat op er alt I skal gøre at godkende de goder som medarbejderne har valgt.

bar_chart

Ingen risiko

Stopper medarbejderen hos virksomheden kan I levere udstyret tilbage og så stopper bruttolønsaftalen. Medarbejderen kan selvfølgelig vælge at købe udstyret fri bruttolønsaftalen, men virksomheden ender aldrig med udstyr på en aftale, som ikke længere bliver brugt.

payments

Ingen omkostninger

Ingen oprettelse, ingen skjulte gebyr og intet minimum på aftalen. I kan sætte bruttolønsordning sammen helt som I har lyst til uden at det koster ekstra. Vi giver jer en gennemsigtig aftale hvor prisen for godet svarer til besparelsen i medarbejderens løn.

Software for alle.
Professionel rådgivning

Vores team af professionelle salgskonsulenter sætter jer ind i mulighederne ved en bruttolønsordning. Når I er klar til det, hjælper vi jer med at sætte systemet op så det passer til jeres virksomheden og sørger for at I kommer godt fra start.

Se alle features

Opsætning som passer til jeres virksomhed

Direkte fra jeres kontrolpanel kan I sammensætte bruttolønsordningen for jeres virksomhed. Systemet hjælper jer med at opsætte regler for moms og SKAT, så virksomheden og medarbejderne får mest muligt ud af bruttolønsordningen.

chevron_right

Tilpas momsfradrag for goder

chevron_right

Opret regler for SKAT til medarbejderne

chevron_right

Tilføj tilskud til medarbejderne

Tilpas goderne for medarbejderne

I vælger selv hvilke goder medarbejderne skal have adgang til. Fra kontrolpanelet kan I sætte varigheden af bruttolønsordningen. Når aftalen udløber er det helt op til jer om der skal laves en ny bruttolønsordning for medarbejderne.

chevron_right

Sammensæt jeres egne personalegoder

chevron_right

Vælg varighed af bruttolønsordningen

Lad medarbejderne komme i fokus

Når I er klar, inviterer I jeres medarbejdere til systemet. Derefter er det helt op til medarbejderen at bestille goderne. I kan fastsætte en dato, hvor alle medarbejderne skal have bestilt inden, eller lade dem bestille løbende.

chevron_right

Opret personlige tilskud

chevron_right

Personligt kontrolpanel til medarbejderne

chevron_right

Inviter medarbejderne når I er klar

Medarbejder med bruttolønsordning

Med en bruttolønsordning kan medarbejdere få stillet goder til rådighed mod en nedgang i lønnen. Det betyder at man med en bruttolønsordning kan spare op til 60% i forhold til den vejledende pris på goder, da det bliver betalt med lønnen før SKAT.

Personlig
shop

Fra kontrolpanelet har medarbejderen adgang til en personlig webshop som viser alle de goder som virksomheden har givet adgang til. Herfra kan medarbejderen bestille goder og spare helt op til 60% i forhold til vejledende pris. Så er der ikke længere behov for at spørge chefen om lov hvis der er brug for nyt udstyr.

Opgrader
dit udstyr

Hvis virksomheden kun vil stille den billigste iPhone til rådighed så kan medarbejderen selv vælge at betale difference op til den iPhone som han eller hun drømmer om. Når bruttolønsordningen udløber kan medarbejderen købe telefonen fri så den bliver deres for evigt.

Stilfuldt
hjemmekontor

Med en bruttolønsordning kan du få et stilfuldt hjemmekontor stillet til rådighed helt uden at du bliver beskattet af det. Det eneste krav er bare at hjemmekontoret ikke må have udstyr udover det som du kan finde på arbejdspladsen.

Klar til at komme i gang

Alt er inkluderet i vores bruttolønsordning

tune

Personlig bruttolønsordning

Opsæt en fælles bruttolønsordning eller sammensæt en personlig løsning for enkelte medarbejdere

toll

Tildel medarbejderne tilskud

Tildel et tilskud til alle medarbejdere eller bare enkelte af dem. Medarbejderen kan selv vælge at betale differencen mellem tilskuddet og det udstyr som de gerne vil have.

shopping_cart

Byg jeres egen medarbejdershop

Sammensæt udvalget af goder til bruttolønsordningen helt som I ønsker det. Giv medarbejderne adgang til det hele eller kun udvalgte produkter.

description

Tilpas moms og skat

Tilpas moms og SKAT på goderne så det passer til jeres virksomhed og så medarbejderne ved hvad bruttolønsordningen har af betydning for dem.

space_dashboard

Et personligt kontrolpanel

Medarbejderne og virksomheden har alle deres eget personlige kontrolpanel hvor de kan følge med I deres bruttolønsordning.

credit_score

Medarbejderne kan selv købe godet fri

Når bruttolønsordningen udløber kan medarbejderen afregne direkte med FlexBuy uden at virksomheden skal ind over processen.