Leasing med fleksibilitet, sikkerhed og effektivitet

Se filmen Læs mere

En fast månedlig pris med fleksibilitet

Med en månedlig pris ved du præcist, hvad det koster dig at have det rigtige udstyr til dine medarbejdere. Der er ingen skjulte gebyr eller minimumsgrænse. Du bestiller det du skal bruge, når du skal bruge det. Får du brug for noget bedre, så kan du altid udskifte udstyret efter kun 6 måneder.

6 måneders binding.
Nemmere bliver det ikke

Med en bindingsperiode på kun 6 måneder kan I oprette leasingaftaler uden at bekymre jer om at være bundet af aftaler I ikke længere har brug for. Når de 6 måneder er gået er det helt op til jer om I ønsker at forsætte jeres leasing aftale, prøve noget nyt udstyr eller stoppe aftalen.

Få et uforpligtende online møde

Leasingaftale uden ubehagelig overraskelse

Det er vigtigt, at forstå den aftale man går ind til. Derfor har vi gjort alle vores leasingaftaler så gennemsigte som muligt. Vi har fjernet alle de skjulte gebyrer og lavet en fast månedlig ydelse som er til at forstå. Du betaler kun den pris der står på produktet og ikke andet. Smart!

Intet minimum

Om du skal bruge seks telefoner i dag eller bare en enkelt telefon nu og fem i næste måned, så koster det dig ikke ekstra. Der er intet minimum for antal af enheder du skal bestille. Så bestil det du skal bruge, når du skal bruge det.

Gratis oprettelse

Frihed og fleksibilitet er nøgleord for os og vores kunder. Derfor er der ikke noget oprettelsesgebyr eller skjult gebyr. En god aftale er når begge parter er tilfredse. Derfor er alle vores aftaler helt enkelte og lige til uanset om du er en lille eller stor virksomhed

Service & driftssikkerhed

Service er inkluderet i alle vores aftaler. Vi står klar til at hjælpe, og skal udstyret ind til reparation, så er der mulighed for at få stillet låneudstyr til rådighed, så I kan fortsætte jeres arbejde uden problemer.

Hvorfor leje når man kan eje?

Som virksomhed bliver der hele tiden stillet højere krav til medarbejdernes it-udstyr. I stedet for at binde vigtig kapital i dyrt it-udstyr kan I med en FlexBuy leasingaftale sørge for at medarbejderne altid har det nyeste udstyr. Stopper en medarbejder kan I levere udstyret tilbage og så stopper den månedlige ydelse.

Øg medarbejdernes effektivitet

Det rette udstyr til medarbejderne kan øge deres effektivitet med helt op til 40%. Med en fleksible leasingaftale kan dine medarbejdere altid have det mest optimale udstyr, når behovet opstår.

Gør virksomheden attraktiv

Potentielle nye medarbejder vælger virksomheder fra, hvis de skal overtage brugt udstyr. Med leasing har I aldrig mere sure miner over gammelt udstyr, som ikke virker. Når en medarbejder stopper, sender I udstyret tilbage og får nyt udstyr til den nye medarbejder.

Virksomhedens data er sikre

Når I er færdige med jeres udstyr, kan I trygt sende det tilbage. Vi har udviklet et unikt værktøj, som sikrer en 100% rensning af alt data - og det er det første vi gør, når vi har modtaget produktet igen.

Frigør kapital

I stedet for at bruge kapitalen på dyrt it-udstyr kan I bruge den på at vokse. Med FlexBuy kan I levere udstyret tilbage når I er færdige med at bruge det. Så har I ikke kapital bundet i udstyr som ikke bliver brugt.

Skal det være dit forevigt?
Køb udstyret fri

Forelsker du dig i udstyret (Det kan vi godt forstå) så kan du altid købe det fri af aftalen. I dit personlige dashboard kan du og dine medarbejdere se hvad det vil koste at købe udstyret fri af aftalen.

Få et uforpligtende online møde

Hent vores eBog. Gratis!

Få alle de inspirerende historier fra nogle af Danmarks skarpeste erhvervsledere, og hør hvordan de løftede virksomheden til det næste niveau

Hent vores gratis eBog

Hent vores gratis eBog