Danmarks mest fleksible leasingaftale

Med kun 6 måneders bindingsperiode på vores leasingaftaler får I Danmarks mest fleksible aftale. Medarbejderne får det udstyr de har brug for, helt uden virksomheden skal bekymre sig om at brænde inde med dyrt it-udstyr.

En fast månedlig pris
helt uden risko

Prisen er den, du ser. Der er ingen skjulte gebyrer eller oprettelsesomkostninger. Virksomheden betaler en fast pris for udstyret, som hæves hver måned. Bliver der behov for mere udstyr, så er det kun et enkelt klik væk.

Sådan kommer du i gang
shield

Kun 6 måneders binding

Med en bindingsperiode på kun 6 måneder kan virksomheder oprette leasingaftaler uden at bekymre sig om at være bundet af aftaler, som der ikke længere er brug for.

signal_cellular_alt

Ingen minimumsbestilling

Der er ingen minimumsgrænse for antallet af enheder, I skal bestille. Så hvad enten virksomheden skal bruge en eller seks telefoner nu og fem i næste måned, så koster op- og nedjusteringer ikke ekstra.

history

Service og driftssikkerhed

Service er inkluderet i alle aftaler. Vi står klar til at hjælpe, og skal udstyret ind til reparation, så er der mulighed for at få stillet låneudstyr til rådighed, så I kan fortsætte jeres arbejde uden problemer.

Efter 6 måneder,
hvad sker der så?

Efter de 6 måneder er det helt op til virksomheden, hvad der så skal ske. Herfra kan I opgradere udstyret, lade aftalen fortsætte eller stoppe den. I kan have udstyret i op til 24 måneder, hvorefter I skal træffe en beslutning om, hvad der skal ske. Forelsker I jer i udstyret (det kan vi godt forstå), så kan I til enhver tid købe det fri af aftalen.

Hvad der skal ske med udstyret, kan I styre direkte fra virksomhedens personlige kontrolpanel.

Læs mere om Kontrolpanel

Opgradér til noget nyt

Hvis udstyret alligevel ikke matcher medarbejderens behov, eller hvis der bare er kommet noget nyt og bedre, som I ønsker at opgradere til, så kan udskifte udstyret helt uden problemer. Vi justerer den månedlige ydelse så den passer med det nye udstyr. Der er ingen ekstra omkostninger og intet besvær. Vi sender jer det nye udstyr, og derfra har I syv dage til at overføre jeres data til den nye enhed. Når I er klar, sender I bare det gamle udstyr retur til os.

Lad aftalen fortsætte

Kører det bare med det nye udstyr, og er medarbejderen tilfreds, så kan I bare lade aftalen køre videre. Prisen forbliver den samme. Skulle medarbejderen ændre mening efter 8, 10 eller 14 måneder, så kan I også skifte udstyret der. I fortsætter aftalen på præcis samme vilkår.

Stop aftalen

Stopper en medarbejder, eller har I bare ikke brug for udstyret mere, så kan I uden problemer stoppe aftalen. I vores kontrolpanel trykker I blot ”Stop aftale”, og derefter sender vi jer en besked om, hvad I skal gøre. Får I brug for noget nyt udstyr, bestiller I det bare igen direkte fra kontrolpanelet.

Kom godt fra start

At komme i gang med Danmarks mest fleksible leasingaftale er så simpelt som at handle i en webshop. Det er dog et krav at virksomheden kan kreditgodkendes for at kunne bruge vores løsningen. Er du I tvivl om virksomhedens kreditvurdering er god nok, så kan du anmode om en forhåndsgodkendelse.

Anmod om forhåndsgodkendelse
1

Opret din bestilling

Tilføj udstyret virksomheden har brug for igennem vores shop. Når I har fundet alt det virksomheden skal bruge, går I bare til check out og udfylder jeres oplysninger. Så opretter vi automatisk en konto til jer med jeres personlige kontrolpanel.

Gå til shoppen
2

Læs kontrakten

Første gang du bestiller, kan der gå op til 24 timer på hverdage, inden vi kan have kontrakten klar til virksomheden. Vi sender jer en mail med en kontrakt, som kan underskrives af en tegningsberettiget med NEMID.

3

Modtag udstyret

Når kontrakten er underskrevet, går der tre til fem hverdage, inden I har udstyret. Derefter er det bare at give medarbejderne deres udstyr, og skulle der opstå problemer undervejs, så sidder vi klar til at hjælpe.